Michiel Eijsbouts

In het Duits getolkt

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Michiel Eijsbouts in Elektra Podcast

Michiel Eijsbouts

Michiel Eijsbouts over zijn slechtste shows, over getolkt worden in het Duits, prins Bernhard, zijn mislukte poging tot stand-up en nog heel veel meer.

Michiel schrijft veel voor De Speld en doet ‘De Speld Live‘.

Bij deze aflevering is een bonusaflevering voor de crewmembers waarin het o.a. over Donald Olie gaat. Crewmember worden? Kijk hier

De aflevering met Greg Shapiro vind je hier

De podcast ‘Een nijlpaard kan lachen’ vind je hier

Meer over Michiel vind je hier

Bio volgens Wikipedia

Eijsbouts ging naar het Willibrord Gymnasium in Deurne. Toen hij zestien was, verhuisde hij naar Amsterdam waar hij verschillende studies begon maar er niet een afmaakte. Hij kwam in de televisiewereld terecht waar hij allerlei functies ging vervullen. Eijsbouts werkte bijvoorbeeld negen jaar voor Lingo, als redacteur en later ook als jury en voice-over. Hij bedacht vragen voor de eerste Nederlandse versie van De Slimste Mens (bij RTL). In 2016 werd hij zelf De Slimste Mens van Vlierden. Hij zat in de redactie van tv-programma’s zoals TatataTaal en Met het Mes op Tafel. Als het typetje Tonnie van der Neut is hij op televisie te zien in de Beste Vrienden Quiz; voor dat programma verzorgt hij ook de redactie.

Michiel Eijsbouts is regelmatig te gast in de De Speld Podcast, de podcast van De Speld. Voor dit medium presenteert hij ook video’s en live-evenementen. Voor omroep BNNVARA en NPO Radio 1 maakte hij samen met Roelof de Vries de vierdelige podcast Een Nijlpaard Kon Lachen, over de gang van zaken achter de schermen van het Nederlandse televisieprogramma Waku Waku. De stem van Eijsbouts is ook te horen in de uitlegvideo’s die onder de naam Clipphanger worden gepubliceerd door Schooltv. Hiervoor schrijft hij ook de teksten.

Na de invoering van het rookverbod in de Nederlandse horeca richtte Eijsbouts in 2001 de Rokerskerk op.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Maartje en Kine

Hij had zijn overgeven béter kunnen timen.

Maartje en Kine vertellen hilarische verhalen over o.a. psycho Martha, optreden op een krokodillenfarm, een slecht uitgevoerde versie van een frans chanson voor een francofiele ambassadrice en hoe vervelend zieke mensen in de zaal zijn. 

Theo Maassen

We dachten dat je ziek was

Theo over zijn slechtste shows, over boos worden op het publiek, die ene keer dat hij een show moest afzeggen en de meest recente mislukte show uit zijn carrière. Bij deze aflevering is ook nog een bonusaflevering speciaal voor de crewmembers. Meer over Theo vind je hier

Veldhuis en Kemper

We hebben geplaybacked op de radio

Veldhuis en Kemper over optreden voor mensen uit de reclamewereld, een heel erg lege gymzaal, Spotsz in Roeleofarendsveen en nog heel veel meer. Meer info over Veldhuis en Kemper vind je hier Bio volgens Hekwerk.nlCabaretduo Veldhuis & Kemper bestaat uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Hun wortels liggen in de reclamewereld en zodoende zijn ze aanvankelijk […]