Michiel Eijsbouts

In het Duits getolkt

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Michiel Eijsbouts in Elektra Podcast

Michiel Eijsbouts

Michiel Eijsbouts over zijn slechtste shows, over getolkt worden in het Duits, prins Bernhard, zijn mislukte poging tot stand-up en nog heel veel meer.

Michiel schrijft veel voor De Speld en doet ‘De Speld Live‘.

Bij deze aflevering is een bonusaflevering voor de crewmembers waarin het o.a. over Donald Olie gaat. Crewmember worden? Kijk hier

De aflevering met Greg Shapiro vind je hier

De podcast ‘Een nijlpaard kan lachen’ vind je hier

Meer over Michiel vind je hier

Bio volgens Wikipedia

Eijsbouts ging naar het Willibrord Gymnasium in Deurne. Toen hij zestien was, verhuisde hij naar Amsterdam waar hij verschillende studies begon maar er niet een afmaakte. Hij kwam in de televisiewereld terecht waar hij allerlei functies ging vervullen. Eijsbouts werkte bijvoorbeeld negen jaar voor Lingo, als redacteur en later ook als jury en voice-over. Hij bedacht vragen voor de eerste Nederlandse versie van De Slimste Mens (bij RTL). In 2016 werd hij zelf De Slimste Mens van Vlierden. Hij zat in de redactie van tv-programma’s zoals TatataTaal en Met het Mes op Tafel. Als het typetje Tonnie van der Neut is hij op televisie te zien in de Beste Vrienden Quiz; voor dat programma verzorgt hij ook de redactie.

Michiel Eijsbouts is regelmatig te gast in de De Speld Podcast, de podcast van De Speld. Voor dit medium presenteert hij ook video’s en live-evenementen. Voor omroep BNNVARA en NPO Radio 1 maakte hij samen met Roelof de Vries de vierdelige podcast Een Nijlpaard Kon Lachen, over de gang van zaken achter de schermen van het Nederlandse televisieprogramma Waku Waku. De stem van Eijsbouts is ook te horen in de uitlegvideo’s die onder de naam Clipphanger worden gepubliceerd door Schooltv. Hiervoor schrijft hij ook de teksten.

Na de invoering van het rookverbod in de Nederlandse horeca richtte Eijsbouts in 2001 de Rokerskerk op.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Stuart Goldsmith

I was bombing with all my comedyheroes sat behind me

Stuart tells about not being allowed to talk about cocaine when the only thing you know about the crowd is that they’re clearly using a lot of cocaine, bombing as a TV warm-up in front of your comedyheroes, the trials and tribulations of a starting streetperformer and allowing yourself to take a break on stage, take a deep breath and carry on.

Jeroen Bloemhoff

Stay with me, Chantal

Jeroen Bloemhoff over zijn slechtste shows, over kapot gaan bij Hollands Got Talent, optreden in Groot-Brittannië, een ontzettende kwade gast in het publiek en nog heel veel meer. De aflevering met Stuart Goldsmith vind je hier De aflevering met Edson da Graça vind je hier De aflevering met Marc van Gestel vind je hier Meer over Jeroen vind […]