Vlamousse

Ik word snél kwaad

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Vlamousse in Elektra Podcast

Vlamousse

Vlamousse over hun slechtste shows, over spelen voor pubers, boze weglopers, de plank misslaan voor TV-hotemetoten en nog heel veel meer.

Bij deze aflevering is een bonusaflevering van bijna een half uur met nog meer topverhalen. Die bonusaflevering is alleen voor crewmembers. Hoe je crewmember wordt, lees je hier

Kom kijken bij de Ik ga Stuk-tour en opnames op 16 & 17 mei in de Kleine Komedie. Koop je tickets hier

Meer over Vlamousse vind je hier

Bio
Vlamousse is een cabaretduo dat bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As. Beide als solist afgestudeerd aan de Koningstheateracademie te Den Bosch vinden zij elkaar twee jaar later, in 2018, als duo tijdens een project in Zuid-Afrika over humor en maatschappelijk engagement. Gewapend met een gezamenlijke passie voor het klein menselijk leed binnen grote thema’s schrijven ze hun eerste half uur durende voorstelling: SAAMPIES

Dit levert hen de allereerste Studentenjury- prijs op bij het Leids Cabaret Festival. Later zou men zeggen dat ze bij de uitreiking van die prijs het podium op stormden ‘alsof ze verdomme de Nobelprijs voor de Vrede hadden gewonnen’.

“In 2019 sluit het duo zich aan bij Theaterbureau KorthalsStuurman, waar ze Saampies uitbreiden tot een avondvullende voorstelling. Hiermee besluiten ze, ongeduldig als ze zijn, in het holst van de pandemie tóch in première te gaan.

In seizoen ’22-’23 spelen ze de reprisetour van Saampies door heel Nederland en maken een begin aan hun tweede avondvullende programma In den beginne, wat vanaf mei 2023 te zien zal zijn in de theaters. 

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Seppe Toremans

Ik mis het zó hard (Bonus)

Dit is de bonusaflevering die hoort bij aflevering 46 met Seppe Toremans. Seppe vertelt hoe zeer hij optreden mist nu dat wegens corona niet kan.

Spruit en Opperman

Krijgen jullie eigenlijk wel reiskosten?

Spruijt en Opperman over hun slechtste shows, over slechte aankondigingen, technici die er een potje van maken, moeten spelen na Stefano Keizers en nog heel veel meer De aflevering van Stefano vind je hier Meer over Spruijt en Opperman vind je hier Bij deze aflevering hoort een bonusaflevering, speciaal voor crewmembers. Ook crewmember worden? Klik hier

Remy Evers

NIEMAND had een leuke avond

Remy Evers over zijn slechtste shows, spelen in een snackbar, in een grote loods, zenuwachtig zijn voor teveel publiek, gehoorbeschadiging door betonmolens als decor en nog heel veel meer. De aflevering met Thijs van Meeberg vind je hier De aflevering met Marco Lopes vind je hier Meer over Remy vind je hier BioRemy Evers (1992, Maastricht) studeerde in […]