Steven Brunswijk

Beleefdheidslachjes

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Steven Brunswijk in Elektra Podcast

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk over zijn slechtste shows, spelen voor stugge Friezen, een aanvaring met een collega en nog heel veel meer.

Meer over Steven vind je hier

Bio
Steven Brunswijk veroverde Nederland met zijn ongeëvenaarde taalgebruik en zijn onvervalste Tilburgse dialect. Zijn doorbraak begon met een spraakmakende video op de website van Dumpert, die al snel viraal ging en hem in heel Nederland bekend maakte.

Zijn eenvoudige kijk op de samenleving en zijn keiharde uitspraken raakten een snaar bij velen. Maar het bleek al snel dat Steven meer was dan alleen een internetfenomeen. Zijn theaterdebuut met de voorstelling “Vooroordelen” was een succes.

In 2016 lanceerde Steven zijn eerste eigen tv-programma, “De Braboneger verkaast?!”, dat wekelijks werd uitgezonden op AVROTROS. In dit programma ging hij met twee vrienden op avontuur en deed activiteiten die volgens hem typisch waren voor blanke mensen, zoals het Oktoberfest, skiën en kamperen. Het programma was wederom spraakmakend.

Comedy Central nodigde Steven uit om deel te nemen aan “The Roast of Gordon“, een programma dat met ruim 450.000 kijkers het best scorende programma op de zender ooit was. Ook op sportief gebied viel Steven op. In 2018 nam hij deel aan het negentiende seizoen van “Expeditie Robinson” op RTL5, waar hij de vierde plaats bereikte. Zijn tijd op het eiland inspireerde hem om zijn theatervoorstelling “Van slaaf tot meester” te creëren.

Steven stopte niet bij één succes, en zijn nieuwste programma, “Wat een man kan, kan ik ook,” toont zijn humoristische kijk op de eeuwige strijd tussen de seksen. In dit programma gaat hij met veel humor de confrontatie aan met vrouwen die alles beter willen kunnen dan mannen.

Naast zijn eigen shows nam Steven deel aan populaire televisieprogramma’s zoals “Ranking The Stars” en “Het Perfecte Plaatje”. Met zijn unieke stijl, scherpe observaties en humor heeft Steven Brunswijk een blijvende indruk achtergelaten in de Nederlandse entertainmentwereld.

In Elektra Podcast vertelt Steven Brunswijk over zijn slechtste shows.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Patrick Meijer

Let op, ze gaan door me heen schreeuwen

Patrick Meijer over zijn slechtste shows zoals de verkeerde dingen zeggen op het verkeerde moment, online optreden voor koorballen, de eerste 5 minuten van je optreden alleen maar ‘Patrick Meijerrrrrr ratatatata’ roepen en nog veel meer Patrick Meijer over zijn slechtste shows. Meer over Patrick vind je hier http://www.patrickmeijer.nl Patricks Oudegrachtconference is op woensdag 23 […]

Anuar

We reden terug onder politiebegeleiding

Anuar vertelt over wat er letterlijk naar zijn hoofd is geslingerd, hoe hij dacht een offer te zijn bij een kampvuur en waarom hij en een collegacomedian onder politiebegeleiding weg moesten uit Zwolle.

Paul de Leeuw

Dit wil ik nooit, nooit meer doen!

Paul de Leeuw over zijn slechtste shows, over spelen voor pubers, waarom hij nooit meer in Harderwijk gaat optreden, het belang van vriendelijke mensen in de artiestenfoyer en nog heel veel meer. De aflevering met Jack Spijkerman vind je hier De aflevering met Micha Wertheim vind je hier De aflevering met Joep van Deudekom vind je hier Meer […]