Peter Lusse

Dit heb ik nog nooit eerder verteld!

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Peter Lusse Elektra Podcast

Peter Lusse

Peter Lusse over zijn slechtste shows, over kindervoorstellingen, spelen in kroegen, spreken op begrafenissen, een acrobatiekact in een woonkamer en nog heel veel meer.

Meer over Peter vind je hier

De aflevering met Teun van den Elzen vind je hier

Bio volgens George Visser productions
Toen Peter Lusse tot zijn eigen verbijstering ineens een soort van beroemd werd met de comedyserie Vrienden voor het Leven, had hij er al een jaar of tien opzitten in theater en op TV.

Op zijn bomvolle CV staan cabaretprogramma’s (Schoudervulling, Winnetou’s Testament), toneelstukken, musicals, kindertheater (Thomas de Stoomlocomotief; volgens Peter zelf de beste training die je als cabaretier kunt krijgen) en TV-series (Vrienden voor het Leven en Schiet mij maar Lek).

Daarnaast is Peter schrijver en vertaler, zanger (zelfs opera!), presentator, columnist, trouwambtenaar en geeft hij workshops Comedy Acteren en is hij sprekerscoach.

De beroemdheid van Vrienden voor het Leven is afgenomen, maar zijn enthousiasme, veelzijdigheid en eeuwige nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen, die blijven tot hij in de kist ligt!

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Mark Waumans

Ze steken hun afschuw niet onder stoelen of banken

Mark Waumans over zijn slechtste shows, zoals spelen terwijl je er geen zin in hebt, voelbare haat uit de zaal, kapot gaan als MC en nog heel veel meer. Meer over Mark en ook zijn podcast Gewauwel vind je hier De aflevering met Hassan el Rahaui vind je hier De aflevering met Victor Luis van Es vind […]

Berry Lussenburg

't kan niet altijd in een mooi theater zijn

Berry Lussenburg over zijn slechtste shows zoals die keer dat hij een black-out had tijdens een bedrijfsoptreden, een cabaretier in zijn theater die het volledige publiek wegjoeg en nog heel veel meer. Meer info over en het volledige programma van de De Toegift vind je hier Berry’s stuk over de keukenla staat hieronder:

Roué Verveer

Als dit stopt: plan B

Roué vertelt over optreden in een zaal voor 150 man met maar vier stoelen, busladingen pubers omdat ze niet naar Najib Amhali konden, publiek dat per ambulance wordt afgevoerd en nog veel meer.