Peter Lusse

Dit heb ik nog nooit eerder verteld!

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Peter Lusse Elektra Podcast

Peter Lusse

Peter Lusse over zijn slechtste shows, over kindervoorstellingen, spelen in kroegen, spreken op begrafenissen, een acrobatiekact in een woonkamer en nog heel veel meer.

Meer over Peter vind je hier

De aflevering met Teun van den Elzen vind je hier

Bio volgens George Visser productions
Toen Peter Lusse tot zijn eigen verbijstering ineens een soort van beroemd werd met de comedyserie Vrienden voor het Leven, had hij er al een jaar of tien opzitten in theater en op TV.

Op zijn bomvolle CV staan cabaretprogramma’s (Schoudervulling, Winnetou’s Testament), toneelstukken, musicals, kindertheater (Thomas de Stoomlocomotief; volgens Peter zelf de beste training die je als cabaretier kunt krijgen) en TV-series (Vrienden voor het Leven en Schiet mij maar Lek).

Daarnaast is Peter schrijver en vertaler, zanger (zelfs opera!), presentator, columnist, trouwambtenaar en geeft hij workshops Comedy Acteren en is hij sprekerscoach.

De beroemdheid van Vrienden voor het Leven is afgenomen, maar zijn enthousiasme, veelzijdigheid en eeuwige nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen, die blijven tot hij in de kist ligt!

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Wimie Wilhelm

Opzouten en niet meer terugkomen

Wimie Wilhelm over haar slechtste shows. Bijvoorbeeld over luie technici, racistisch publiek, met tegenzin mee moeten eten en nog heel veel meer. Meer over Wimie vind je hier. Er komen een paar cabaretiers voorbij in deze afleveringen waar Wimie mee heeft gewerkt. hun afleveringen vind je hier: Richard GroenendijkMartijn KardolFuad HassenRayen Panday Wimie Wilhelm volgens Wikipedia […]

Arnout van den Bossche

Allemaal babes én Arnout van den Bossche

Arnout van den Bossche over zijn slechtste shows, over spelen in Polen, optreden voor bedrijven, jongleren, Hollandse ‘gastvrijheid’ en nog heel veel meer. De aflevering met Nigel Williams vind je hier Meer over Arnout vind je hier BiografieArnout Van den Bossche, een man met een onopvallende verschijning, gaat schuil achter zijn eenvoudige kostuum, zakelijke bril en kort […]

Margôt Ros

Het is soms héél treurig

Margôt van Toren C. o.a. over een prijs krijgen in Korea, doodgaan in een Kleine Komedie vol cabaretiers en nog veel meer. Bij deze aflevering is een bonusaflevering waarin Margot meer vertelt over de hersenbeschadiging die ze opliep tijdens een voorstelling met Waardenberg en de Jong. Die bonusaflevering is uitsluitend beschikbaar voor crewmembers. Word crewmember […]

Kamal Kharmach en Jan Linssen

Dat trok op niks Kamal

Kamal en Jan over pensenkermissen, elkaar een rotstreek leveren op het podium, spelen in gevangenissen en hoe het is als je als hoofdprogramma het voorprogramma voor je voorprogramma moet doen. Meer over Kamal Kharmach vind je hier Meer over Jan Linssen vind je hier We noemen een aantal comedians die ook al te gast waren, […]