Peter Lusse

Dit heb ik nog nooit eerder verteld!

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Peter Lusse Elektra Podcast

Peter Lusse

Peter Lusse over zijn slechtste shows, over kindervoorstellingen, spelen in kroegen, spreken op begrafenissen, een acrobatiekact in een woonkamer en nog heel veel meer.

Meer over Peter vind je hier

De aflevering met Teun van den Elzen vind je hier

Bio volgens George Visser productions
Toen Peter Lusse tot zijn eigen verbijstering ineens een soort van beroemd werd met de comedyserie Vrienden voor het Leven, had hij er al een jaar of tien opzitten in theater en op TV.

Op zijn bomvolle CV staan cabaretprogramma’s (Schoudervulling, Winnetou’s Testament), toneelstukken, musicals, kindertheater (Thomas de Stoomlocomotief; volgens Peter zelf de beste training die je als cabaretier kunt krijgen) en TV-series (Vrienden voor het Leven en Schiet mij maar Lek).

Daarnaast is Peter schrijver en vertaler, zanger (zelfs opera!), presentator, columnist, trouwambtenaar en geeft hij workshops Comedy Acteren en is hij sprekerscoach.

De beroemdheid van Vrienden voor het Leven is afgenomen, maar zijn enthousiasme, veelzijdigheid en eeuwige nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen, die blijven tot hij in de kist ligt!

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Howard Komproe

Hij gooit een glas tegen mijn hand

Howard vertelt waarom hij niet op je huwelijk komt spelen, over die keer dat er een glas tegen zijn microfoon werd aangegooid, de ballet MAVO en over de show waar hij en Najib Amhali aankwamen en weer vertrokken zonder te spelen.

Jacob Spoelstra

Ik speelde op de EO-jongerendag

Jacob Spoelstra over zijn slechtste shows, over spelen op de EO-jongerendag, Friese dorpsfeesten en hoe hij al ruim 15 jaar alle data over zijn optredens bijhoudt in Excel. Meer over Jacob vind je hier Jacob Spoelstra is naast comedian ook nog Fries en christelijk. Waarom dat relevant is, hoor je in de podcast. De aflevering met […]

Berry Knapen

Wie deelt die frikandellen uit?!?

Berry Knapen over zijn slechtste shows, over kapot gaat tijdens Cameretten, spelen op bruiloften, schalen vol kroketten en frikandellen en nog heel veel meer. De aflevering met Eric van Sauers vind je hier Meer over Berry vind je hier

Jeroen Verdick

De stoep wás het podium

Jeroen over spelen op een straatfeest, kapot gaan tijdens de halve finale van Humo’s Comedy Cup, kapot gaan als voorprogramma en nog veel meer. De aflevering met Jens Dendoncker vind je hier De aflevering met Bas Birker vind je hier De aflevering met Philippe Geubels vind je hier De aflevering met Theo Maassen vind je hier Meer over Jeroen […]