Peter Lusse Elektra Podcast
Peter Lusse

Dit heb ik nog nooit eerder verteld!

Peter Lusse over zijn slechtste shows, over kindervoorstellingen, spelen in kroegen, spreken op begrafenissen, een acrobatiekact in een woonkamer en nog heel veel meer.

Meer over Peter vind je hier

De aflevering met Teun van den Elzen vind je hier

Bio volgens George Visser productions
Toen Peter Lusse tot zijn eigen verbijstering ineens een soort van beroemd werd met de comedyserie Vrienden voor het Leven, had hij er al een jaar of tien opzitten in theater en op TV.

Op zijn bomvolle CV staan cabaretprogramma’s (Schoudervulling, Winnetou’s Testament), toneelstukken, musicals, kindertheater (Thomas de Stoomlocomotief; volgens Peter zelf de beste training die je als cabaretier kunt krijgen) en TV-series (Vrienden voor het Leven en Schiet mij maar Lek).

Daarnaast is Peter schrijver en vertaler, zanger (zelfs opera!), presentator, columnist, trouwambtenaar en geeft hij workshops Comedy Acteren en is hij sprekerscoach.

De beroemdheid van Vrienden voor het Leven is afgenomen, maar zijn enthousiasme, veelzijdigheid en eeuwige nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen, die blijven tot hij in de kist ligt!

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Vincent Bijlo

Wat fijn dat er ruimte is voor dit soort mensen

Vincent vertelt vol enthousiasme over de knullige afkondiging door Ivo Niehe, die keer dat hij van het podium viel, mensen die met een slaande deur de zaal verlieten en natuurlijk de voorronde van zijn allereerste cabaretfestival in wegrestaurant Afrit De Meern.