Nerdland Elektra Podcast
Nerdland

Naar buiten gejaagd door corpsballen!

Jeroen en Lieven van Nerdland over hun slechtste shows zoals spelen voor Franstaligen, overnachten in de huiskamer van Groningse corpsballen en meer.

De Groningse studentenvereniging waarvan ik niet op de naam kon komen is uiteraard Vindicat.

Klik op de namen voor de afleveringen van Stef VanpouckeTomas SmithNigel WilliamsBas BirkerClaudia de BreijWilko TerwijnSeppe ToremansVincent Geers en Johnny Trash.

Meer over Nerdland vind je hier

Meer over Jeroen Baert vind je hier

Meer over Lieven Scheire vind je hier

Als je een hond hoort op de achtergrond, dat is Poncho, de hond van Jeroen Baert.

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Jandino

Beatrix gaat me nooit meer bellen

Jandino over zijn slechtste shows. Hij vertelt verhalen over spelen voor Beatrix, iemand op zijn bek stompen als back-up plan, een zaal vol Afghanen en de troosteloze leegte van Dubai. Meer over Jandino vind je hier De aflevering met Pieter Derks vind je hier De aflevering met Sjaak Bral vind je hier De minidocu over […]

Rob Scheepers

Vinden ze je in Brabant wél leuk?

Rob vertelt over optreden als een depressieve clown, waarom hij liever geen vrouwenzittingen doet, wat je kan doen als iemand vertelt dat hij ooit is misbruikt door zijn oom en die keer dat hij acht shows op een dag had en alsnog een wedstrijd tonpraten won.