Nerdland

Naar buiten gejaagd door corpsballen!

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Nerdland Elektra Podcast

Nerdland

Jeroen en Lieven van Nerdland over hun slechtste shows zoals spelen voor Franstaligen, overnachten in de huiskamer van Groningse corpsballen en meer.

De Groningse studentenvereniging waarvan ik niet op de naam kon komen is uiteraard Vindicat.

Klik op de namen voor de afleveringen van Stef VanpouckeTomas SmithNigel WilliamsBas BirkerClaudia de BreijWilko TerwijnSeppe ToremansVincent Geers en Johnny Trash.

Meer over Nerdland vind je hier

Meer over Jeroen Baert vind je hier

Meer over Lieven Scheire vind je hier

Als je een hond hoort op de achtergrond, dat is Poncho, de hond van Jeroen Baert.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Nina de la Croix

Ik vond alles verschrikkelijk

Nina de la Croix over haar slechtste optredens, over het aankondigen van Stefano Keizers, kapot gaan in de Kleine Komedie en nog heel veel meer. Voor crewmembers is er een bonusaflevering beschikbaar waarin we het hebben over hoe heel Carré door mij heen praatte en wat Daniel Arends flikte bij Nina. Wil je ook crewmember […]

Peter Lusse

Dit heb ik nog nooit eerder verteld!

Peter Lusse over zijn slechtste shows, over kindervoorstellingen, spelen in kroegen, spreken op begrafenissen, een acrobatiekact in een woonkamer en nog heel veel meer. Meer over Peter vind je hier De aflevering met Teun van den Elzen vind je hier Bio volgens George Visser productionsToen Peter Lusse tot zijn eigen verbijstering ineens een soort van beroemd […]

Jan J. Pieterse

Zo praat je niet over je moeder

Jan J. over zijn tijd als kleurenblinde lichttechnicus, last-minute Maarten van Roozendaal, decors verbouwen, mensen in de zaal met hersenbeschadiging en nog veel meer. Meer over Jan J. Pieterse vind je op janjpieterse.nl Jan J. Pieterse presenteerde 30 jaar lang de Cabarestafette, een tour waarin talloze cabaters en comedians hun eerste stappen in grote theater zetten.