Nerdland

Naar buiten gejaagd door corpsballen!

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Nerdland Elektra Podcast

Nerdland

Jeroen en Lieven van Nerdland over hun slechtste shows zoals spelen voor Franstaligen, overnachten in de huiskamer van Groningse corpsballen en meer.

De Groningse studentenvereniging waarvan ik niet op de naam kon komen is uiteraard Vindicat.

Klik op de namen voor de afleveringen van Stef VanpouckeTomas SmithNigel WilliamsBas BirkerClaudia de BreijWilko TerwijnSeppe ToremansVincent Geers en Johnny Trash.

Meer over Nerdland vind je hier

Meer over Jeroen Baert vind je hier

Meer over Lieven Scheire vind je hier

Als je een hond hoort op de achtergrond, dat is Poncho, de hond van Jeroen Baert.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Martijn Kardol

Nou, die boeken we ook nooit meer

Martijn vertelt over backstage gaan achter een struik op Vlieland, keihard kapot gaan in het Efteling Theater, optreden terwijl er in de zaal wordt getimmerd en een technicus die uit het theater weggaat om een volleybalwedstrijd te fluiten.

Marjolijn van Kooten

Dan maar mét angst

Marjolijn van Kooten over haar slechtste shows, over spelen in psychiatrische instellingen, een piano op rij 1, een kamerscherm als kleedkamer en nog heel veel meer. Marjolijns boek koop je het beste in/via je lokale boekhandel of bestel het hier De aflevering met Kirsten van Teijn vind je hier De aflevering met Anne Neuteboom vind je hier De […]

Peter Lusse

Dit heb ik nog nooit eerder verteld!

Peter Lusse over zijn slechtste shows, over kindervoorstellingen, spelen in kroegen, spreken op begrafenissen, een acrobatiekact in een woonkamer en nog heel veel meer. Meer over Peter vind je hier De aflevering met Teun van den Elzen vind je hier Bio volgens George Visser productionsToen Peter Lusse tot zijn eigen verbijstering ineens een soort van beroemd […]