Nerdland

Naar buiten gejaagd door corpsballen!

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Nerdland Elektra Podcast

Nerdland

Jeroen en Lieven van Nerdland over hun slechtste shows zoals spelen voor Franstaligen, overnachten in de huiskamer van Groningse corpsballen en meer.

De Groningse studentenvereniging waarvan ik niet op de naam kon komen is uiteraard Vindicat.

Klik op de namen voor de afleveringen van Stef VanpouckeTomas SmithNigel WilliamsBas BirkerClaudia de BreijWilko TerwijnSeppe ToremansVincent Geers en Johnny Trash.

Meer over Nerdland vind je hier

Meer over Jeroen Baert vind je hier

Meer over Lieven Scheire vind je hier

Als je een hond hoort op de achtergrond, dat is Poncho, de hond van Jeroen Baert.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Zwarte Cross

Zwarte Cross

Een bijzondere aflevering, opgenomen in de backstage van de Zwarte Cross 2023 met de comedians die speelden in De Schaterbar. Klik op hun namen om hun eigen eerdere afleveringen te luisteren. Arie Koomen Emiel van der Logt Klaas Prins Roel C. Verburg Teun van den Elzen Tom Sligting Vincent Geers Wilko Terwijn

Marco Lopes

7 normale mensen en de rest CKV'ers

Marco Lopes over zijn slechtste optredens. Over publiek dat met alles meepraat, bedreigd worden op Texel, CKV’ers en nog heel veel meer. Meer over Marco vind je hier De aflevering met Hassan el Rahaui over de bizarre show in Bergen vind je hier In deze aflevering praat Marco Lopes over zijn slechtste optredens. Dat schrijf ik twee […]