Marlon Kicken

Hij heeft me alleen doodsbedreigingen gestuurd

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Marlon Kicken Elektra Podcast

Marlon Kicken

Marlon Kicken over zijn slechtste shows, over een feest dat geen feest was, racisme in het tonpraten, spelen op Curaçao, p0rno bij de overburen en nog heel veel meer.

Deze aflevering is ruim twee uur lang en zit barstenvol geweldige verhalen van optredens van Marlon en van Marlon en host Wouter samen.

De audiokwaliteit is door stomme pech minder dan je gewend bent, maar de verhalen maken alles goed.

De aflevering van Jeroen Leenders vind je hier

De aflevering van Rob Scheepers vind je hier

De aflevering van William Boeva vind je hier

De aflevering van Jeroen Pater vind je hier

De aflevering van Fokke van der Meulen vind je hier

De aflevering van Bas Birker vind je hier

De aflevering van Bert Gabriels vind je hier

Het TV-programma waarin Marlon en Wouter in Cadzand voor een lege zaal staan, vind je hier https://youtu.be/3VcvrQdm-Ns

De documentaire over Hans Kottman vind je hier https://youtu.be/RJsu4o92exU

Meer over Marlon vind je hier

BIO

De goedlachse cabaretier werd geboren op Curaçao (Willemstad), maar groeide op in het Noord-Brabantse Aarle-Rixtel. Marlon Kicken staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot. Met deze combinatie weet hij het publiek eenvoudig op zijn hand te krijgen.

Marlon ontwikkelde zich van tonprater tot stand-upcomedian en ging verder als cabaretier. In 2009 sleepte hij zowel de jury- als publieksprijs van de Culture Comedy Award in de wacht, prijzen voor veelbelovend comedytalent uit Nederland en België. Sindsdien is de cabaretier niet meer uit de theaters weg te denken.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Rob Scheepers

Vinden ze je in Brabant wél leuk?

Rob vertelt over optreden als een depressieve clown, waarom hij liever geen vrouwenzittingen doet, wat je kan doen als iemand vertelt dat hij ooit is misbruikt door zijn oom en die keer dat hij acht shows op een dag had en alsnog een wedstrijd tonpraten won.

Gerrie Smits

Je rook dat de dood aanwezig was

Gerrie Smits over zijn slechtste shows, over 300 man die wegliepen en hoe dat er uiteindelijk voor zorgde dat Yuri van Gelder op Lowlands stond, een kunstgebit dat uitviel, vernietigend jurycommentaar krijgen in een volle zaal en nog heel veel meer. De aflevering met Leon van der Zanden vind je hier De aflevering met Barbara Breedijk […]