Marc van Gestel

Je stond er wel

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Marc van Gestel in Elektra Podcast

Marc van Gestel

Dit is een aflevering die eerder verscheen als bonusaflevering voor crewmembers. Ik praat in deze aflevering met Marc van Gestel en Paul London, comedians en samen de makers van de strip De Wereld van Marc.

Deze aflevering is opgenomen op 10 juli 2020 tijdens de coronapandemie. Ik en Marc namen samen op bij Marc thuis, Paul nam zijn deel op afstand op.

Met Paul gaat het goed, hij treedt op door het land tijdens Nederlandse en engelstalige comedyshows.

Marc kreeg in het voorjaar van 2022 te horen dat hij darmkanker had, precies tijdens de opnames van het TV-programma Ik Ga Stuk waarin hij te zien was. Op 24 oktober 2023 is hij helaas aan deze kloteziekte overleden.

Vlak voor zijn overlijden haalde Marc de landelijke pers en ging hij viral op Dumpert omdat hij tot zolang het nog ging bleef optreden en hele goede en grappige comedy maakte over zijn ziekte. 

Marc nam een podcast op met Martijn Koning voor de Knorrepodcast waarin ze spraken over zijn ziekte, hoe hij ermee omging en hoe hij er comedy over maakte. Ook met Ruud Smulders voerde hij een mooi gesprek dat je online terug kunt kijken en luisteren.

De comedyscene moet een gewaardeerde collega missen en ik een goede vriend. Maar, ik weet zeker dat hij je in deze aflevering nog laat lachen.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Vlamousse

Ik word snél kwaad

Vlamousse over hun slechtste shows, over spelen voor pubers, boze weglopers, de plank misslaan voor TV-hotemetoten en nog heel veel meer. Bij deze aflevering is een bonusaflevering van bijna een half uur met nog meer topverhalen. Die bonusaflevering is alleen voor crewmembers. Hoe je crewmember wordt, lees je hier Kom kijken bij de Ik ga Stuk-tour […]

Wim Helsen

Het geschenk van pijnlijk slechte optredens

Wim Helsen over zijn slechtste shows zoals een show in eht openluchttheater in het Vondelpark in Amsterdam, je bewust in de foyer gaan staan schamen, aanmoedigingen als heckels, het lied van de bananas, vermomde Duitsers en nog veel meer. Meer over Wim vind je op wimhelsen.be/ We namen deze aflevering op in de bovenfoyer van […]

Harry Glotzbach

Hier is 'ie .... eh... Henk Glasbak!

Harry over dodelijke aankondigingen door CEO’s, spelen voor 150 dronken parfumeriemedewerksters en over kapot gaan voor de hele Nederlandse snowboardindustrie terwijl je daarna nog dagen samen in hetzelfde hotel zit.

Grof Geschud

Die waren poepeloerezat!

Grof Geschud over hun slechtste shows, over spelen in een huiskamer vol dronken familieleden, in racistische kroegen, in het donker en nog heel veel meer. De aflevering met Rene van Meurs vind je hier Meer over Grof Geschud lees je hier Bio Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s […]