Fee Oomes en Beer van Tilburg

Nou. Succes. Met alles.

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Fee en Beer in elektra Podcast

Fee Oomes en Beer van Tilburg

Fee Oomes en Beer van Tilburg over hun slechtste shows, over spelen voor een warme maaltijd, kapot gaan voor oudere vrouwen en nog heel veel meer.

Fee en Beer volgen allebei de opleiding tot cabaretier aan de Koningstheater academie, de KTA, in Den Bosch. In tegenstelling tot andere gasten staan zij dus nog helemaal aan het begin van hun carrière.

We namen deze aflevering op tijdens het Funniest Festival Ever in het Chassetheater in Breda,  een festival waar ook veel studenten van de KTA bij betrokken waren.

Meer over Fee Oomes vind je hier

Meer over Beer van Tilburg vind je hier

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via elektrapodcast.nl

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Najib Amhali

Nee, ik heb in héél veel slechte films gespeeld

Najib vertelt over optreden in Uden tijdens carnaval, het presenteren van een melkpromotietour met 2Unlimited, hoe hij Thomas Acda beledigde tijdens zijn auditie bij Comedytrain, over doorgesnoven TV-opnames en die keer dat hij iemand met rare schoenen het podium optrok.

Emiel van der Logt

Hij pakt me zo bij mijn ballen

Emiel van der Logt vertelt over publieksinteractie die helemaal mis gaat, over een optreden waar niemand wat van af mocht weten van de gemeente, het naprogramma zijn van Claudia de Breij en waarom een vent hem tijdens de show opeens bij zijn ballen greep.

Thijs Kemperink

Dan mag jij daarna je kunstje doen

Thijs vertelt over gevraagd om te komen spelen verkleed als clown, de Zwarte Cross, een tour langs terrassen en natuurlijk over die keer dat de vrouw die het evenement organiseerde zijn microfoon afpakte om het buffet te openen.