Kristel Zweers

Waarom heb ik nou tóch weer...

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Kristel Zweers Elektra Podcast

Kristel Zweers

Kristel Zweers over haar slechtste shows, kpot gaan op Curaçao, spelen in Singapore, maatwerk doen terwijl je daar niet van houdt, haar tijd bij de Lama’s en nog heel veel meer.

Meer over Kristel vind je hier

Bio
Kristel Zweers begon haar comedy carriere in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door Nederland en Belgie en was een van de vaste spelers van De Lama’s in 2004. Van 2013 t/m 2016 wist Kristel haar success in het engels door te zetten en toerde oa. door India, Maleisië, Indonesië en Australië. In 2016 bracht ze haar eerste engelstalige show naar de Fringe in Perth. The West Australian 2016:

“Kristel Zweers is Lost in Perth but we found her @Fringeworld and so should you!” 

“It’s uncensored, unapologetic and unpredictable.”

“The ruder she gets, the better it is.”

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Tom Sligting

Ik had toch zeker een paar glimlachen

Tom over spelen voor Willem-Alexander, comedyhoorspelen, een opdrachtgever boos maken door juist niks te zeggen en optreden als voorprogramma van Engelbert Humperdinck.

Daan van der Hoeven

Het is gewoon arrogant pleurisvolk

Daan van der Hoeven over zijn slechtste shows. Bijvoorbeeld over de show die ervoor zorgde dat hij in therapie ging, optreden op festivals en de keer dat hij een irritante gast uit de zaal tien minuten op liet treden zodat hij af zou gaan. Bij deze aflevering is een bonusaflevering voor de crewmembers. Meer over […]

Soe Nsuki

Ik had nul jokes

Soe Nsuki vertelt met aanstekelijk plezier over optreden terwijl je nog geen grappen hebt, het publiek in het legendarische Sint Anthonis en hoe frustrerend het is om als publieksopwarmer om 01:00 je publiek wakker en vrolijk te houden terwijl iedereen gewoon naar huis wil.

Johan van Gulik

Dus ik veins een beroerte

Johan vertelt over spelen voor die-hard Ajax-supporters, spelen voor families aan lange tafels, zijn deelname aan het TV-programma Blind date en nog heel veel meer.