Kristel Zweers

Waarom heb ik nou tóch weer...

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Kristel Zweers Elektra Podcast

Kristel Zweers

Kristel Zweers over haar slechtste shows, kpot gaan op Curaçao, spelen in Singapore, maatwerk doen terwijl je daar niet van houdt, haar tijd bij de Lama’s en nog heel veel meer.

Meer over Kristel vind je hier

Bio
Kristel Zweers begon haar comedy carriere in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door Nederland en Belgie en was een van de vaste spelers van De Lama’s in 2004. Van 2013 t/m 2016 wist Kristel haar success in het engels door te zetten en toerde oa. door India, Maleisië, Indonesië en Australië. In 2016 bracht ze haar eerste engelstalige show naar de Fringe in Perth. The West Australian 2016:

“Kristel Zweers is Lost in Perth but we found her @Fringeworld and so should you!” 

“It’s uncensored, unapologetic and unpredictable.”

“The ruder she gets, the better it is.”

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Anuar

We reden terug onder politiebegeleiding

Anuar vertelt over wat er letterlijk naar zijn hoofd is geslingerd, hoe hij dacht een offer te zijn bij een kampvuur en waarom hij en een collegacomedian onder politiebegeleiding weg moesten uit Zwolle.

Soundos

Ik ben een rancuneuze vrouw

Soundos vertelt over optreden voor dikke tokkies op een camping, arrogante rijken, dronken studenten en hoe het is om een black-out te hebben op live televisie.