Kristel Zweers Elektra Podcast
Kristel Zweers

Waarom heb ik nou tóch weer...

Kristel Zweers over haar slechtste shows, kpot gaan op Curaçao, spelen in Singapore, maatwerk doen terwijl je daar niet van houdt, haar tijd bij de Lama’s en nog heel veel meer.

Meer over Kristel vind je hier

Bio
Kristel Zweers begon haar comedy carriere in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door Nederland en Belgie en was een van de vaste spelers van De Lama’s in 2004. Van 2013 t/m 2016 wist Kristel haar success in het engels door te zetten en toerde oa. door India, Maleisië, Indonesië en Australië. In 2016 bracht ze haar eerste engelstalige show naar de Fringe in Perth. The West Australian 2016:

“Kristel Zweers is Lost in Perth but we found her @Fringeworld and so should you!” 

“It’s uncensored, unapologetic and unpredictable.”

“The ruder she gets, the better it is.”

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Jeroens Clan

Waarom zingen jullie niet Frans Bauer?

Jeroens Clan over hun slechtste optredens, bijvoorbeeld over spelen op een uitvaart, een preview in een leeg park, levensgevaarlijke techniek en nog veel meer. Voor crewmembers is er een 10% langere aflevering beschikbaar. Ook daarin vertelt Jeroens Clan over hun slechtste optredens. Dat staat hier puur voor optimale Google zoekresultaten. Meer over Jeroens Clan vind […]

Mark van de Veerdonk

Deel 2

Dit is het tweede deel van de aflevering met Mark van de Veerdonk. In deze aflevering vertelt Mark o.a. over de keer dat er een kind werd verwekt tijdens zijn show. In de zaal. Meer over Mark vind je hier Deel 1 van deze aflevering vind je hier

Hassan el Rahaui

De terugkeer van Hassan

Hassan is terug voor een deel twee. Na de opname van zijn eerste aflevering waren er nog meer dan genoeg verhalen over. Over een auditie met een hernia, als Marokkaan jureren bij een tonpraatwedtrijd en nog veel meer.