Kor Hoebe

Und jetzt, der Kor Hoebe

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Kor Hoebe in Elektra Podcast

Kor Hoebe

Kor Hoebe over zijn slechtste shows, over spelen tijdens kerst, twee vrouwen met een niet alledaags beroep op de eerste rij, een geweldige impro zonder camera en nog heel veel meer.

De aflevering met Vera van Zelm vind je hier

De aflevering met Adam Fields vind je hier

De aflevering met Pieter Verelst vind je hier

De aflevering met Harry Glotzbach vind je hier

De aflevering met Maartje en Kine vind je hier

De aflevering met Jasper van Kuijk vind je hier

De aflevering met Roel C. Verburg vind je hier

De aflevering met Arie Koomen vind je hier

De aflevering met Jeffrey Spalburg vind je hier

Meer over Kor vind je hier

In Elektra Podcast vertelt Kor Hoebe over zijn slechtste shows.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Stefano Keizers

Die baby's hebben me geen seconde aangekeken

Stefano Keizers over zijn slechtste shows. Bijvoorbeeld over hoe een optreden in een huiskamer in Amsterdam-Noord met slechts zes bezoekers waarvan twee zijn ouders leidde tot het ontstaan van Stefano Keizers, spijt van een optreden bij DWDD en waarom hij nog in het krijt staat bij een programmeur in Vlaanderen. Meer over Stefano vind je hier […]

Howard Komproe

Hij gooit een glas tegen mijn hand

Howard vertelt waarom hij niet op je huwelijk komt spelen, over die keer dat er een glas tegen zijn microfoon werd aangegooid, de ballet MAVO en over de show waar hij en Najib Amhali aankwamen en weer vertrokken zonder te spelen.

Jon van Eerd

Gemiddelde leeftijd was 110!

Jon van Eerd over zijn slechtste shows, over spelen met een slecht zittend gebit, mensen die lollig proberen te doen, een boze Joop van Ende en nog heel veel meer. Meer over Jon vind je hier De aflevering met Ingmar Heytze vind je hier Bio volgens WikipediaVan Eerd studeerde enkele jaren Engels aan de Rijksuniversiteit Leiden, en ging […]