Kasper van der Laan

Een totale mismatch!

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Kasper van der Laan Elektra Podcast

Kasper van der Laan

Kasper van der Laan over zijn slechtste shows, zoals spelen na teveel Chinees eten voor een show, totale mismatches met het publiek, zijn allereerste show en nog heel veel meer.

Zijn comedybit over ’touché’ vind je hier

Voor crewmembers is er een extra lange versie van dit gesprek beschikbaar. Crewmembers luisteren sowieso zonder onderbrekingen naar Elektra en hebben toegang tot bonusmateriaal. Crewmember word je op elektrapodcast.nl

Er komen veel comedians voorbij in dit gesprek die al eerder te gast waren. Hun afleveringen vind je via deze links:

Roel C. VerburgSoundosJan-Jaap van der WalMurth MosselJohan GoossensAlex PloegArie KoomenBerry Lussenburg van De Toegift, Eric van Sauers en Saïd el Hassnaoui.

Meer over Kasper vind je hier

Bio volgens Wikipedia

In juni 2013 won Van der Laan de publieksprijs in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

In 2014 werd Van der Laan als aspirant-lid toegevoegd aan het collectief van Comedytrain. Sinds 2015 is hij officieel lid van het collectief en treedt hij regelmatig op in comedyclub Toomler.

In 2015 was hij onderdeel van het eerste seizoen van het BNN-televisieprogramma Padoem Patsss, de onelinershow en in 2016 was hij een van de presentatoren van het humoristische VARA-consumentenprogramma Rambam.

In 2017 was hij lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen

In de zomer van 2018 trad Van der Laan in het Engels op met Comedytrain op het Fringe festival in Edinburgh, Groot Brittannië onder de naam Amsterdam Underground Comedy Collective.

In 2018 won hij de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival met zijn voorstelling Gewapend Karton.

Door de Volkskrant is hij uitgeroepen tot het comedy talent van 2019.

Hij gaat sinds 2019 met zijn voorstellingen De Weg Naar SuccesGeluk en vanaf 2022 met 1 Kilo langs de Nederlandse theaters.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Martijn Kardol

Nou, die boeken we ook nooit meer

Martijn vertelt over backstage gaan achter een struik op Vlieland, keihard kapot gaan in het Efteling Theater, optreden terwijl er in de zaal wordt getimmerd en een technicus die uit het theater weggaat om een volleybalwedstrijd te fluiten.