Jeroen Verdick

De stoep wás het podium

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Jeroen Verdick in Elektra Podcast

Jeroen Verdick

Jeroen over spelen op een straatfeest, kapot gaan tijdens de halve finale van Humo’s Comedy Cup, kapot gaan als voorprogramma en nog veel meer.

De aflevering met Jens Dendoncker vind je hier

De aflevering met Bas Birker vind je hier

De aflevering met Philippe Geubels vind je hier

De aflevering met Theo Maassen vind je hier

Meer over Jeroen vind je hier

Bio

Jeroen Verdick, een humorvolle en gevatte Kempische man, begon zijn carrière als financieel consultant maar ontdekte al snel zijn talent voor comedy. In 2016 maakte hij zijn podiumdebuut en verraste iedereen met zijn humor tijdens ‘Humo’s Comedy Cup’, waar hij tot de halve finale reikte als rookie. Zijn komisch accent en scherp analytisch vermogen als boekhouder bleken een gouden combinatie voor zijn succes als voice-over van ‘Love Island’.

Sindsdien heeft Jeroen zich geen moment verveeld, want zijn carrière ging in een stroomversnelling. Hij deed ervaring op met onder andere Michael Van Peel & The Young Ones, werkte mee aan Bert Gabriëls’ ‘#Eindejaarsconferences’, en was drie jaar lang het voorprogramma van Jens Dendoncker’s tournee ‘Bang Van Dendoncker’. Hij fungeerde ook als sidekick van Jens in het populaire VTM-programma ‘Hoe zal ik het zeggen?’ en verscheen in verschillende andere humoristische programma’s.

Jeroen maakte regelmatig zijn opwachting op de radio en in podcasts, waar hij bizarre nieuwsfeiten met humoristische wendingen de revue liet passeren. Met deze rijke ervaring besloot hij eind 2022 zijn eerste avondvullende show, ‘Alleen’, te lanceren. In deze show probeert hij de wereld om hem heen te begrijpen en neemt hij het publiek mee op een zoektocht naar zijn ware ik. Zijn persoonlijke verhaal als een niet zo mannelijke gast uit de Kempen blijkt een boeiende en humoristische reis te zijn. Met zijn unieke talent en achtergrond is Jeroen Verdick klaar voor de volgende fase in zijn succesvolle comedy-carrière.

In Elektra Podcast vertelt Jeroen Verdick over zijn slechtste shows

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Stef Vanpoucke

Een wall of sound van getetter en gebabbel

Stef Vanpoucke over zijn slechtste shows zoals de meest onmogelijke finale van Humo’s Comedy Cup ooit en een dreigende rechtszaak wegens niet grappig zijn. Stef is 21 jaar lang de man achter 1,2,3 Comedy Club geweest en heeft als comedybooker samengewerkt met zo’n beetje eke comedian in Vlaanderen. Hij was een tijd lang zelf actief […]

Marjolijn van Kooten

Dan maar mét angst

Marjolijn van Kooten over haar slechtste shows, over spelen in psychiatrische instellingen, een piano op rij 1, een kamerscherm als kleedkamer en nog heel veel meer. Marjolijns boek koop je het beste in/via je lokale boekhandel of bestel het hier De aflevering met Kirsten van Teijn vind je hier De aflevering met Anne Neuteboom vind je hier De […]

Xander de Rycke

Het zwijn heeft de kabel doorgebeten

Xander vertelt over zwijnen in backstagezeecontainers, aangekondigd worden door een man in een stewardessenkostuum en waarom het een slecht idee is om iemand uit het publiek de microfoon te geven, zeker als diegene lid is van de plaatselijke kickboxclub.

Peter Lusse

Dit heb ik nog nooit eerder verteld!

Peter Lusse over zijn slechtste shows, over kindervoorstellingen, spelen in kroegen, spreken op begrafenissen, een acrobatiekact in een woonkamer en nog heel veel meer. Meer over Peter vind je hier De aflevering met Teun van den Elzen vind je hier Bio volgens George Visser productionsToen Peter Lusse tot zijn eigen verbijstering ineens een soort van beroemd […]