Jeroen Verdick

De stoep wás het podium

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Jeroen Verdick in Elektra Podcast

Jeroen Verdick

Jeroen over spelen op een straatfeest, kapot gaan tijdens de halve finale van Humo’s Comedy Cup, kapot gaan als voorprogramma en nog veel meer.

De aflevering met Jens Dendoncker vind je hier

De aflevering met Bas Birker vind je hier

De aflevering met Philippe Geubels vind je hier

De aflevering met Theo Maassen vind je hier

Meer over Jeroen vind je hier

Bio

Jeroen Verdick, een humorvolle en gevatte Kempische man, begon zijn carrière als financieel consultant maar ontdekte al snel zijn talent voor comedy. In 2016 maakte hij zijn podiumdebuut en verraste iedereen met zijn humor tijdens ‘Humo’s Comedy Cup’, waar hij tot de halve finale reikte als rookie. Zijn komisch accent en scherp analytisch vermogen als boekhouder bleken een gouden combinatie voor zijn succes als voice-over van ‘Love Island’.

Sindsdien heeft Jeroen zich geen moment verveeld, want zijn carrière ging in een stroomversnelling. Hij deed ervaring op met onder andere Michael Van Peel & The Young Ones, werkte mee aan Bert Gabriëls’ ‘#Eindejaarsconferences’, en was drie jaar lang het voorprogramma van Jens Dendoncker’s tournee ‘Bang Van Dendoncker’. Hij fungeerde ook als sidekick van Jens in het populaire VTM-programma ‘Hoe zal ik het zeggen?’ en verscheen in verschillende andere humoristische programma’s.

Jeroen maakte regelmatig zijn opwachting op de radio en in podcasts, waar hij bizarre nieuwsfeiten met humoristische wendingen de revue liet passeren. Met deze rijke ervaring besloot hij eind 2022 zijn eerste avondvullende show, ‘Alleen’, te lanceren. In deze show probeert hij de wereld om hem heen te begrijpen en neemt hij het publiek mee op een zoektocht naar zijn ware ik. Zijn persoonlijke verhaal als een niet zo mannelijke gast uit de Kempen blijkt een boeiende en humoristische reis te zijn. Met zijn unieke talent en achtergrond is Jeroen Verdick klaar voor de volgende fase in zijn succesvolle comedy-carrière.

In Elektra Podcast vertelt Jeroen Verdick over zijn slechtste shows

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Richard Groenendijk

Keep your eyes on the money

Richard vertelt over een dronken man die bij hem op het podium klimt, optreden met Karin Bloemen voor een zaal nul aandacht heeft, jezelf naar een avondvullende voorstelling bluffen en een programmeur die minder wil betalen omdat hij speciale koekjes heeft laten maken.

Andy Marcelissen

Sommige lagen te slapen, anderen waren al afgevoerd

Andy vertelt over bejaarden die in slaap vallen, naakt je collega’s af proberen te leiden en hoe blij hij is dat hij geen vrouwenzittingen meer hoeft te doen. Meer over Andy vind je op zijn website Informatie over zijn Sint & Kerst theatershow vind je hier

Christel de Laat

Niks tegen vrijwilligers. MAAR.

Christel de Laat over haar slechtste shows, zoals spelen in een bus vol porno, een stalkende vrijwilliger, per ongeluk mensen zonden benen voor paal zetten en nog veel meer. Voor de crewmembers is er een bonusaflevering beschikbaar.Meer over Christel vind je hier Mijn marathon voor Kika sponsoren kan hier Bio volgens christeldelaat.nlDeze Bourgondische Brabantse Schijndelse […]