De Gestampte Meisjes

Het hoet al niet meer

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

De Gestampte Meisjes in Elektra Podcast

De Gestampte Meisjes

De Gestampte Meisjes over hun slechtste shows, over spelen op festivals, een rare brief en nog heel veel meer.

Meer over de Gestampte Meisjes vind je op https://www.degestamptemeisjes.nl/

Bio

In 2015 maakten De Gestampte Meisjes hun eerste voorstelling Schaam Streken. Dit bleek een succes want we wonnen de Amsterdam Fringe Bronze Award, At Zimihc Gezelschapsrijs en kwamen tot de Halve Finale van het Leids Cabaret Festival. BALLEN, onze tweede voorstelling deed het ook goed bij het publiek en wonnen we de Delft Fringe Publieksprijs. Hierna traden we het theatercircuit in met onze eerste avondvullende voorstelling BALLEN 2.0. 
In 2018 creëren we i.s.m. Theater Walhalla de kerstshow F*KE IT, waarmee we na 14 uitverkochte voorstellingen tour gingen in Nederland en België. 
Samen met Werkplaats Walhalla kregen wij in 2020 de Nieuwe Makers Regeling van Fonds Podiumkunsten om ons te ontwikkelen als theatermakers. Met als eindresultaat onze derde avondvullende voorstelling: LEXT NEVEL. Met als hoogtepuntje een (bijna) uitverkochte De Kleine Komedie. 
Na deze tour namen we helaas afscheid van Ymke van Hoof (mede oprichter & speler) en gaan Thenera en Esmée door!
In Elektra Podcast vertellen De Gestampte Meisjes over hun slechtste shows.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Pieter Bouwman

De sfeer werd écht grimmig

Pieter over je eigen emmertje meenemen naar optredens, een boze menigte in Hilversum, kwetsbaar zijn op een podium en zijn versie van het legendarische Harry Coninck-verhaal dat je al eerder hoorde bij Raoul Heertje en Owen Schumacher. Pieters boek ‘Het ergste moet nog komen’ bestel je hier via mijn favoriete boekhandel.

Johan Hoogeboom

We laten wel even zien hoe slecht we zijn

Johan Hoogeboom over zijn slechtste shows, een cabaretfestival waarbij niemand doorging naar de finale, een dure piano die kapot viel, kartelvorming tijdens de supermarktoorlog en nog heel veel meer. Meer over Johan vind je hier De aflevering met Jan J. Pieterse vind je hier De aflevering waarin Peter Pannekoek vertelt over zijn bezoek aan Nigeria vind […]

Murth Mossel

Ik vind dit echt niet kunnen!

Murth over spelen achter een muur, over mensen die niet luisteren naar een stuk over mensen die niet luisteren en over kalm blijven als iemand vindt dat hij, geboren en getogen Nederlander, vanwege zijn huidskleur niet zou mogen zeggen ‘wij Nederlanders’.