De Gestampte Meisjes

Het hoet al niet meer

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

De Gestampte Meisjes in Elektra Podcast

De Gestampte Meisjes

De Gestampte Meisjes over hun slechtste shows, over spelen op festivals, een rare brief en nog heel veel meer.

Meer over de Gestampte Meisjes vind je op https://www.degestamptemeisjes.nl/

Bio

In 2015 maakten De Gestampte Meisjes hun eerste voorstelling Schaam Streken. Dit bleek een succes want we wonnen de Amsterdam Fringe Bronze Award, At Zimihc Gezelschapsrijs en kwamen tot de Halve Finale van het Leids Cabaret Festival. BALLEN, onze tweede voorstelling deed het ook goed bij het publiek en wonnen we de Delft Fringe Publieksprijs. Hierna traden we het theatercircuit in met onze eerste avondvullende voorstelling BALLEN 2.0. 
In 2018 creëren we i.s.m. Theater Walhalla de kerstshow F*KE IT, waarmee we na 14 uitverkochte voorstellingen tour gingen in Nederland en België. 
Samen met Werkplaats Walhalla kregen wij in 2020 de Nieuwe Makers Regeling van Fonds Podiumkunsten om ons te ontwikkelen als theatermakers. Met als eindresultaat onze derde avondvullende voorstelling: LEXT NEVEL. Met als hoogtepuntje een (bijna) uitverkochte De Kleine Komedie. 
Na deze tour namen we helaas afscheid van Ymke van Hoof (mede oprichter & speler) en gaan Thenera en Esmée door!
In Elektra Podcast vertellen De Gestampte Meisjes over hun slechtste shows.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Mark van de Veerdonk

Deel 2

Dit is het tweede deel van de aflevering met Mark van de Veerdonk. In deze aflevering vertelt Mark o.a. over de keer dat er een kind werd verwekt tijdens zijn show. In de zaal. Meer over Mark vind je hier Deel 1 van deze aflevering vind je hier

David Galle

Een neerwaartse spiraal van onzekerheid en zelfhaat

De aflevering begint al gelijk met een verhaal over Jeroen Leenders die iets bizars in het oor van David fluistert als hij het podium oploopt. We hebben het over de keer dat hij en andere comedians William Boeva liggend op een karretje over het podium trokken terwijl een van hun collega’s an het optreden was. […]

Karin Bloemen

Bedankt Freek, bedankt!

Karin vertelt over te laat wakker worden voor een show in Carré, een kleedster vergeten bij een tankstation, spelen voor voetballers die alleen maar naar Johan Cruijff luisteren, een man die stikt in zijn eigen angstaanjagende haka en veel, heel veel meer.