Dara Faïzi

10 jaar later

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Dara Faizi in Elektra Podcast

Dara Faïzi

In deze aflevering staat Dara Faïzi centraal, stand-up comedian.

Voor het eerst praat ik niet met mijn gast maar over mijn gast. Dara Faizi was een erg getalenteerde comedian die aan het begin stond van een grote carrière. 

Helaas overleed Dara op 30 september 2013 op 25 jarige leeftijd, nog voordat hij zijn dromen en ambities waar kon maken.

In oktober 2023 kwamen we met veel vrienden, bekenden en familie bij elkaar om herinneringen op te halen aan Dara. Ik sprak o.a met zijn jeugdvrienden en met comedians die veel met hem hadden opgetreden 

Een aflevering over Dara Faïzi is een ander type aflevering dan je van Elektra Podcast gewend bent. Er valt, naast een traan, ook meer dan genoeg te lachen, net zoals er met Dara altijd meer dan genoeg te lachen viel.

Luister hier naar de afleveringen van Soundos, Rayen Panday, Riza Tisserand en Michael van Peel

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Arie en Silvester

Hij legt zo een pistool op tafel

Arie en Silvester vertellen over hun meest bizarre ervaringen, zowel solo als als duo. Er komen messen voorbij, een rechtszaak, een zaal van 500 studenten waarvan er 300 na twee minuten al weer vertrekken en Arie vertelt waarom hij niet professioneel zou zijn.

Arnoud en Peter

Wij vinden ook niet alles goed

Arnoud en Peter over hun slechtste shows in het Posttheater, het theater waar zij de vaste technici van dienst zijn. Alles over het Posttheater vind je hier

Farbod

De pandemie was een geschenk

Farbod over optreden tijden een rap open mic, bij elke zin geheckeld worden en over waarom hij na het winnen van Leids Cabaret Festial stopt met optreden. Meer over Farbod vind je hier