Dara Faïzi

10 jaar later

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Dara Faizi in Elektra Podcast

Dara Faïzi

In deze aflevering staat Dara Faïzi centraal, stand-up comedian.

Voor het eerst praat ik niet met mijn gast maar over mijn gast. Dara Faizi was een erg getalenteerde comedian die aan het begin stond van een grote carrière. 

Helaas overleed Dara op 30 september 2013 op 25 jarige leeftijd, nog voordat hij zijn dromen en ambities waar kon maken.

In oktober 2023 kwamen we met veel vrienden, bekenden en familie bij elkaar om herinneringen op te halen aan Dara. Ik sprak o.a met zijn jeugdvrienden en met comedians die veel met hem hadden opgetreden 

Een aflevering over Dara Faïzi is een ander type aflevering dan je van Elektra Podcast gewend bent. Er valt, naast een traan, ook meer dan genoeg te lachen, net zoals er met Dara altijd meer dan genoeg te lachen viel.

Luister hier naar de afleveringen van Soundos, Rayen Panday, Riza Tisserand en Michael van Peel

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Mylou Frencken

Het was ook echt helemaal niet goed

Mylou Frencken over haar slechtste optredens, bijvoorbeeld over een zaal die een kwetsbare opening keihard afstraft, de compleet verkeerde toon aanslaan, teleurgestelde fans en nog veel meer. Meer over Mylou vind je hier Mylou won in 91 de persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival. Ze had daar meer kunnen winnen als niet precies dat jaar Hans Teeuwen meedeed […]

Jeroen Pater en Jurg van Ginkel

Het doen nog pijn

Jeroen Pater en Jurg van Ginkel zijn twee van de drijvende krachten achter het Comedyhuis uit Utrecht en het Utrecht International Comedy festival dat elk jaar wordt gehouden in het eerste weekend van maart in TivoliVredenburg.