Cindy Pieterse

Ik vind dronken mensen écht niet leuk

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Cindy Pieterse in Elektra Podcast

Cindy Pieterse

Cindy Pieterse over haar slechtste shows, over spelen voor dronken mensen, een show voor de Urker visvloot, een theaterdirecteur die geen hand gaf en nog heel veel meer.

Meer over Cindy vind je hier

Biografie
Cindy Pieterse is een veelzijdige persoonlijkheid die haar talenten in diverse creatieve en interactieve rollen heeft ontplooid. Met een vrolijke en enthousiaste aanpak vervult ze haar rol als dagvoorzitter of dagaanjager, waarbij ze de sfeer en dynamiek van evenementen op een luchtige maar betekenisvolle manier beïnvloedt. Ze combineert scherpte met vriendelijkheid, snel schakelen en spontane humor om deelnemers te boeien en te betrekken.

Haar aanstekelijke energie, warmte en humor maken Cindy tot een uitstekende presentator die zowel sprekers als publiek snel op hun gemak stelt. Ze heeft haar presentatievaardigheden vertoond op diverse podia, variërend van theaters en evenementen tot congressen. Onder andere bij Radio Tour de France, De Kwis Die Niet Te Googelen Is en als MC bij Comedytrain heeft ze haar sporen verdiend gedurende meer dan 25 jaar podiumervaring.

Cindy’s podiumaanwezigheid strekt zich ook uit tot haar rol als spreker, waar ze met haar woorden diverse emoties oproept, van verwondering tot uitbundige lach. Als ceremonieel spreker verzorgt ze unieke en persoonlijke ceremonies en andere liefdesvieringen. Haar warmte, vrolijkheid en originele aanpak creëren een feestelijke en betekenisvolle start van speciale gelegenheden.

Naast haar spreekvaardigheden komt Cindy’s schrijftalent tot uiting in humoristische, eenvoudige en krachtige teksten. Ze heeft bijgedragen aan bekende programma’s en media, waaronder Dit Was Het Nieuws, Even Tot Hier, Sesamstraat, Studio Snugger, het AD, LINDA.nieuws en SAAR Magazine.

In 2019 bracht ze de roman “Weigevoel” uit, een verhaal over een geit die ongewild een razend populaire influencer wordt. Binnenkort brengt ze haar eerste prentenboek “Ik zag een kikker” uit, comedy in prentenboekvorm, met illustraties van Berber van den Brink.

Cindy’s veelzijdigheid en betrokkenheid maken haar tot een onderscheidende en gewaardeerde persoonlijkheid in de wereld van presentatie, spreken en schrijven. Haar positieve invloed en creatieve bijdragen hebben een blijvende impact op diverse publieksgroepen en gelegenheden.

In Elektra Podcast vertelt Cindy Pieterse over haar slechtste shows.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Remy Evers

NIEMAND had een leuke avond

Remy Evers over zijn slechtste shows, spelen in een snackbar, in een grote loods, zenuwachtig zijn voor teveel publiek, gehoorbeschadiging door betonmolens als decor en nog heel veel meer. De aflevering met Thijs van Meeberg vind je hier De aflevering met Marco Lopes vind je hier Meer over Remy vind je hier BioRemy Evers (1992, Maastricht) studeerde in […]

Rob Scheepers

Vinden ze je in Brabant wél leuk?

Rob vertelt over optreden als een depressieve clown, waarom hij liever geen vrouwenzittingen doet, wat je kan doen als iemand vertelt dat hij ooit is misbruikt door zijn oom en die keer dat hij acht shows op een dag had en alsnog een wedstrijd tonpraten won.

Ashton Brothers

Het is pas leuk als je valt

Ashton Brothers over hun slechtste shows, over brokken beton die naar beneden vallen, spelen met spit, technici die niet weten hoe hun theater werkt en nog heel veel meer. De aflevering met Bas Birker vind je hier Meer info over de Ashton Brothers vind je hier Bio Ashton Brothers zijn een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep bestaande uit Pim […]

Samba Schutte

Ze zeiden niet hoe láát ik moest spelen

Samba Schutte over zijn slechtste shows zoals spelen op een zonsopgangfestival en voor een publiek dat apengeluiden maakt en nog veel meer. Meer over Samba vind je hier Meer over de serie Our Flag Means Death vind je hier en je kijkt hem op HBO MAX. Samba’s bio volgens Wikipedia (Nouakchott, Mauritanië, 1 februari 1983) is een Afrikaans-Nederlands stand-upcomedian, cabaretier en acteur die in […]