Cindy Pieterse

Ik vind dronken mensen écht niet leuk

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Cindy Pieterse in Elektra Podcast

Cindy Pieterse

Cindy Pieterse over haar slechtste shows, over spelen voor dronken mensen, een show voor de Urker visvloot, een theaterdirecteur die geen hand gaf en nog heel veel meer.

Meer over Cindy vind je hier

Biografie
Cindy Pieterse is een veelzijdige persoonlijkheid die haar talenten in diverse creatieve en interactieve rollen heeft ontplooid. Met een vrolijke en enthousiaste aanpak vervult ze haar rol als dagvoorzitter of dagaanjager, waarbij ze de sfeer en dynamiek van evenementen op een luchtige maar betekenisvolle manier beïnvloedt. Ze combineert scherpte met vriendelijkheid, snel schakelen en spontane humor om deelnemers te boeien en te betrekken.

Haar aanstekelijke energie, warmte en humor maken Cindy tot een uitstekende presentator die zowel sprekers als publiek snel op hun gemak stelt. Ze heeft haar presentatievaardigheden vertoond op diverse podia, variërend van theaters en evenementen tot congressen. Onder andere bij Radio Tour de France, De Kwis Die Niet Te Googelen Is en als MC bij Comedytrain heeft ze haar sporen verdiend gedurende meer dan 25 jaar podiumervaring.

Cindy’s podiumaanwezigheid strekt zich ook uit tot haar rol als spreker, waar ze met haar woorden diverse emoties oproept, van verwondering tot uitbundige lach. Als ceremonieel spreker verzorgt ze unieke en persoonlijke ceremonies en andere liefdesvieringen. Haar warmte, vrolijkheid en originele aanpak creëren een feestelijke en betekenisvolle start van speciale gelegenheden.

Naast haar spreekvaardigheden komt Cindy’s schrijftalent tot uiting in humoristische, eenvoudige en krachtige teksten. Ze heeft bijgedragen aan bekende programma’s en media, waaronder Dit Was Het Nieuws, Even Tot Hier, Sesamstraat, Studio Snugger, het AD, LINDA.nieuws en SAAR Magazine.

In 2019 bracht ze de roman “Weigevoel” uit, een verhaal over een geit die ongewild een razend populaire influencer wordt. Binnenkort brengt ze haar eerste prentenboek “Ik zag een kikker” uit, comedy in prentenboekvorm, met illustraties van Berber van den Brink.

Cindy’s veelzijdigheid en betrokkenheid maken haar tot een onderscheidende en gewaardeerde persoonlijkheid in de wereld van presentatie, spreken en schrijven. Haar positieve invloed en creatieve bijdragen hebben een blijvende impact op diverse publieksgroepen en gelegenheden.

In Elektra Podcast vertelt Cindy Pieterse over haar slechtste shows.

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Peter Pannekoek

Ik moest spelen voor nazi's

Peter over spelen in Nigeria, zijn allereerste optreden van 30 pijnlijke minuten lang, een collega een dubieuze sticker op zijn rug plakken tijdens een show en nog veel meer. Meer over Peter vind je hier De aflevering met Jan Jaap van der Wal vind je hier De aflevering met Howard Komproe vind je hier

Seppe Toremans

Ik mis het zó hard (Bonus)

Dit is de bonusaflevering die hoort bij aflevering 46 met Seppe Toremans. Seppe vertelt hoe zeer hij optreden mist nu dat wegens corona niet kan.