Beperkt Houdbaar

Toastjes met kak

Luister deze aflevering op:

Deel deze aflevering op:

Beperkt Houdbaar in Elektra Podcast

Beperkt Houdbaar

Andries Tunru en Stefan Hendrikx van improvisatiegroep Beperkt Houdbaar over spelen in een ijskoude kerk, een trein vol hooligans, toastjes met kak en nog heel veel meer.

De aflevering met Andries vind je hier

Meer over Beperkt Houdbaar vind je hier

BIO
Cabaretiers Andries Tunru (1991) en Stefan Hendrikx (1990) vormen samen het improvisatieduo Beperkt Houdbaar. Met hilarische sketches, acrobatische hoogstandjes en volledig op dat moment bedachte musicalnummers doen Andries en Stefan waar ze steengoed in zijn: improviseren, en zijn drievoudig Nederlands Kampioen Improvisatietheater. Het duo wordt ondersteund door pianist Joep Hullegie. 

Stefan studeerde af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en volgde een opleiding aan de toneelschool in Arnhem, en heeft o.a. theatervoorstellingen gespeeld bij STIP producties, het ITS Festival, De Warme Winkel en ontving hij in 2018 het Comedy Talent Award. In 2022 won hij het Leids Cabaret Festival. Ook Andries studeerde af aan de Koningstheateracademie en won al diverse cabaretprijzen, waaronder de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Samen zijn ze ook lid van improvisatiegroep Flunknarf en maken samen met Ruud Smulders de improvisatiepodcast Radio Willekeur.

In Elektra Podcast praten Andries en Stefan van Beperkt Houdbaar over hun slechtste shows.

Eerdere gasten met oudejaarsconferences

Andre Manuel

Bert Gabriels

Claudia de Breij

Dolf Jansen

Erik van Muijswinkel

Guido Weijers

Jan Jaap van der Wal

Jade Mintjes

Jeroen Verdick

Johnny Trash

Kamal Karmach en Jan Linssen

Micha Wertheim

Michael van Peel

Nathalie Baartman

Najib Amhali

Peter Pannekoek

Rob Scheepers

Sjaak Bral

Theo Maassen

Thijs Kemperink

Tim Hartog

Vincent Bijlo

Wilko Terwijn

Youp van ’t Hek

Doneren?

Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via Steun Elektra. Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra’s. Blijf op de hoogte van Elektra Podcast en Wouter Monden, meld je aan voor de nieuwsbrief.

Doneer

Luister ook naar:

Elias van Dingenen

Wat een l*l

Elias van Dingenen over zijn slechtste shows, over spelen voor kinderen, een zaal vol gelovigen leegspelen, waarom hij ontslag nam bij De Tafel van 4 met Gert Verhulst en nog veel meer. Meer over Elias vind je hier Tickets voor zijn show in de Arenberg op 30-09-2023 koop je hier

André Manuel

Dat is een mooie emotie 'woede'

André over een zaal er 480 niet wegliepen, als clownsduo vechten met de studenten die je hebben geboekt, 50 skinheads in de zaal en nog veel heel meer.

Grof Geschud

Die waren poepeloerezat!

Grof Geschud over hun slechtste shows, over spelen in een huiskamer vol dronken familieleden, in racistische kroegen, in het donker en nog heel veel meer. De aflevering met Rene van Meurs vind je hier Meer over Grof Geschud lees je hier Bio Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s […]

Beth & Flo

Ik zag tranen over haar wangen lopen

Beth & Flo over hun slechtste optredens, spelen voor rijke liefhebbers van klassieke muziek, op de TT in Assen en nog heel veel meer. Meer over Beth en Flo vind je hier BioBeth & Flo, bestaande uit Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, zijn klassieke pianisten die bekendstaan om hun energieke optredens en verrassende mix van klassieke […]